Od 29.8. do 31.8. vas vabimo, da se pridružite nepozabni izkušnji našega plezalnega stolpa, ki bo ponosno postavljen pred vhodom v Supernovo na Rudniku.

Naši dogodki so polni navdušenja in priložnosti za vsakogar, da se preizkusi v tem športu, ne glede na starost. Naši izkušeni inštruktorji bodo z veseljem delili svojo strast in znanje s plezanjem ter vam omogočili, da se s tem športom pobliže spoznate.

Plezalni stolp predstavlja vrhunsko priložnost za tiste, ki že imate izkušnje s plezanjem, da nadgradite svoje spretnosti, hkrati pa je prijazen do tistih, ki se prvič srečujejo s to dejavnostjo. Naša skupnost ljubiteljev plezanja se veseli, da vam predstavimo to neverjetno izkušnjo, ki vas bo navdušila nad čudovitim svetom vertikalnega izziva.

Prisrčno vabljeni, da se nam pridružite in skupaj ustvarimo nepozabne trenutke na plezalnem stolpu. Naši inštruktorji bodo poskrbeli, da boste deležni kakovostnega učenja, varnosti in predvsem veliko zabave. Z nami bo plezanje postalo ne samo naša najljubša dejavnost, temveč tudi vaša!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja