Pravilnik o zasebnosti za Plezalnasola.si
Na Plezalnasola.si, ki je dostopen s https://www.plezalnasola.si, je ena naših glavnih prioritet zasebnost naših obiskovalcev. Ta dokument s politiko zasebnosti vsebuje vrste informacij, ki jih zbira in beleži Plezalnasola.si in kako jih uporabljamo.

Če imate dodatna vprašanja ali potrebujete več informacij o naši politiki zasebnosti, nas kontaktirajte.

Ta pravilnik o zasebnosti velja samo za naše spletne dejavnosti in velja za obiskovalce našega spletnega mesta v zvezi s podatki, ki so jih delili in / ali zbirali v Plezalnasola.si. Ta pravilnik ne velja za informacije, zbrane brez povezave ali prek kanalov, ki niso to spletno mesto. Naša politika zasebnosti je bila ustvarjena s pomočjo strani Optibull.si.

Soglasje
Z uporabo našega spletnega mesta se strinjate z našo politiko zasebnosti in se strinjate z njenimi pogoji.

Informacije, ki jih zbiramo
Osebni podatki, ki jih morate vnesti, in razlogi, zakaj ste jih morali posredovati, vam bodo jasni v trenutku, ko vas prosimo, da navedete svoje osebne podatke.

Če se obrnete neposredno na nas, bomo morda prejeli dodatne informacije o vas, kot so vaše ime, e-poštni naslov, telefonska številka, vsebina sporočila in / ali priponk, ki nam jih lahko pošljete, in vse druge informacije, ki jih lahko izberete.

Ko se registrirate za račun, lahko zahtevamo vaše kontaktne podatke, vključno z elementi, kot so ime, ime podjetja, naslov, e-poštni naslov in telefonska številka.

Kako uporabljamo vaše podatke
Podatke, ki jih zbiramo, uporabljamo na različne načine, med drugim za:

Zagotavljanje, upravljanje in vzdrževanje našega spletnega mesta
Izboljšajte, prilagodite in razširite naše spletno mesto
Razumevanje in analiziranje uporabe naše spletne strani
Razvijte nove izdelke, storitve, funkcije in funkcionalnost
Komunicirajte z vami bodisi neposredno bodisi prek enega od naših partnerjev, tudi za storitve za stranke, da vam zagotovimo posodobitve in druge informacije v zvezi s spletnim mestom ter za tržne in promocijske namene
Pošljite vam e-pošto
Poiščite in preprečite prevare
Datoteke dnevnika
Plezalnasola.si sledi običajnemu postopku uporabe dnevniških datotek. Te datoteke beležijo obiskovalce, ko obiščejo spletna mesta. Vsa gostiteljska podjetja to počnejo in del analitike storitev gostovanja. Informacije, ki jih zbirajo dnevniške datoteke, vključujejo naslove internetnih protokolov (IP), vrsto brskalnika, ponudnika internetnih storitev (ISP), datum in čas, referenčne / izhodne strani in morda število klikov. Te niso povezane z nobenimi informacijami, ki bi omogočale osebno prepoznavo. Namen informacij je analizirati trende, upravljati spletno mesto, slediti gibanju uporabnikov na spletnem mestu in zbirati demografske podatke.

Piškotki in spletni svetilniki
Kot katera koli druga spletna stran tudi Plezalnasola.si uporablja “piškotke”. Ti piškotki se uporabljajo za shranjevanje informacij, vključno z nastavitvami obiskovalcev, in strani na spletnem mestu, do katerih je obiskovalec dostopal ali jih obiskal. Informacije se uporabljajo za optimizacijo uporabniške izkušnje s prilagajanjem vsebine naše spletne strani glede na vrsto brskalnika obiskovalcev in / ali druge informacije.

Za splošnejše informacije o piškotkih preberite “Kaj so piškotki”.

Google DoubleClick DART piškotek
Google je eden od neodvisnih ponudnikov na našem spletnem mestu. Piškotke, znane tudi kot DART piškotki, uporablja tudi za prikazovanje oglasov obiskovalcem našega spletnega mesta na podlagi njihovega obiska na spletnem mestu www.website.com in drugih spletnih mestih. Obiskovalci pa lahko zavrnejo uporabo piškotkov DART z obiskom pravilnika o zasebnosti Googlovega oglasa in vsebine na naslednjem URL-ju – https://policies.google.com/technologies/ads

Naši oglaševalski partnerji
Nekateri oglaševalci na naši spletni strani lahko uporabljajo piškotke in spletne svetilnike. Naši oglaševalski partnerji so navedeni spodaj. Vsak od naših oglaševalskih partnerjev ima svoj pravilnik o zasebnosti za svoje pravilnike o uporabniških podatkih. Za lažji dostop smo hiperpovezali do spodnjih pravilnikov o zasebnosti.

Google

https://policies.google.com/technologies/ads

Facebook

Facebook politika zasebnosti

Pravilniki o zasebnosti oglaševalskih partnerjev
Na tem seznamu lahko poiščete Pravilnik o zasebnosti za vsakega oglaševalskega partnerja Plezalnasola.si.

Neodvisni oglasni strežniki ali oglasna omrežja uporabljajo tehnologije, kot so piškotki, JavaScript ali spletni svetilniki, ki se uporabljajo v njihovih oglasih in povezavah, ki se pojavijo v Plezalnasola.si in se pošljejo neposredno v brskalnik uporabnikov. Ko se to zgodi, samodejno prejmejo vaš naslov IP. Te tehnologije se uporabljajo za merjenje učinkovitosti njihovih oglaševalskih kampanj in / ali za prilagajanje oglaševalskih vsebin, ki jih vidite na spletnih mestih, ki jih obiščete.

Plezalnasola.si nima dostopa do teh piškotkov, ki jih uporabljajo neodvisni oglaševalci, ali nadzora nad njimi.

Politike zasebnosti tretjih oseb
Politika zasebnosti Plezalnasola.si ne velja za druge oglaševalce ali spletna mesta. Zato vam svetujemo, da za podrobnejše informacije preberete ustrezne politike zasebnosti teh neodvisnih strežnikov oglasov. Vključuje lahko njihove prakse in navodila o tem, kako zavrniti nekatere možnosti.

Piškotke lahko onemogočite

prek posameznih možnosti brskalnika. Če želite izvedeti podrobnejše informacije o upravljanju piškotkov s posebnimi spletnimi brskalniki, jih lahko najdete na njihovih spletnih mestih.

Pravice do zasebnosti CCPA (ne prodajajte mojih osebnih podatkov)
Po CCPA imajo med drugimi pravicami kalifornijski potrošniki pravico do:

Zahtevajte, da podjetje, ki zbira potrošnikove osebne podatke, razkrije kategorije in določene osebne podatke, ki jih je podjetje zbralo o potrošnikih.

Zahtevajte, da podjetje izbriše vse osebne podatke o potrošniku, ki jih je podjetje zbralo.

Zahtevajte, da podjetje, ki prodaja potrošnikove osebne podatke, ne prodaja potrošnikovih osebnih podatkov.

Če oddate zahtevo, imamo en mesec časa, da vam odgovorimo. Če želite uveljaviti katero od teh pravic, se obrnite na nas.

Pravice za varstvo podatkov GDPR
Radi bi se prepričali, da ste v celoti seznanjeni z vsemi svojimi pravicami do varstva podatkov. Vsak uporabnik je upravičen do naslednjega:

Pravica do dostopa – Pravico imate zahtevati kopije svojih osebnih podatkov. Za to storitev vam lahko zaračunamo majhno plačilo.

Pravica do popravka – imate pravico zahtevati, da popravimo vse podatke, za katere menite, da so netočni. Prav tako imate pravico zahtevati, da dopolnimo podatke, za katere menite, da so nepopolni.

Pravica do izbrisa – Pod določenimi pogoji imate pravico zahtevati, da izbrišemo vaše osebne podatke.

Pravica do omejitve obdelave – pod določenimi pogoji imate pravico zahtevati, da omejimo obdelavo vaših osebnih podatkov.

Pravica do ugovora zoper obdelavo – pod določenimi pogoji imate pravico ugovarjati naši obdelavi vaših osebnih podatkov.

Pravica do prenosljivosti podatkov – Pravico imate, da pod določenimi pogoji prenesemo podatke, ki smo jih zbrali, drugi organizaciji ali neposredno vam.

Če oddate zahtevo, imamo en mesec časa, da vam odgovorimo. Če želite uveljaviti katero od teh pravic, se obrnite na nas.

Informacije za otroke
Drugi del naše prioritete je dodajanje zaščite za otroke med uporabo interneta. Starše in skrbnike spodbujamo k opazovanju, sodelovanju in / ali spremljanju in usmerjanju njihove spletne dejavnosti.

Plezalnasola.si zavestno ne zbira nobenih osebnih podatkov za otroke, mlajše od 13 let. Če menite, da je vaš otrok tovrstne podatke posredoval na našem spletnem mestu, vam toplo priporočamo, da nas takoj kontaktirate in potrudili se bomo takoj odstranite take podatke iz naše evidence.

Vse težave in pritožbe bomo poizkusili rešiti skladno z vašimi željami. Vse ostale spore in morebitne uradne pritožbe rešuje za to pristojno sodišče.