PLEZANJE 1 NA 1

Plezalnasola.si

plezalna sola plezanje 6-min

Imate za nas kakšno vprašanje? Kontaktirajte nas

Individualno učenje s trenerjem

INDIVIDUALNA PLEZALNA ŠOLA

Plezanje v skupini morda ni zate?

Ali pa preprosto želiš bolj podrobno in natančno obravnavo svojega plezanja?

Potem je plezalni program “1 na 1” idealna izbira zate.

Pri programu učenja plezanja ena na ena, se vam vaš plezalni trener popolnoma posveti.

Pristop vadbe 1 na 1 omogoča napredek, kjer varovanec z veliki koraki hodi po poti od plezalnega začetnika do plezalca in kaj kmalu premaguje tudi smeri, ki so rezervirane samo za tiste zelo napredne plezalce.

Vadba plezanja 1 na 1 predstavlja najbolj prilagojeno obliko treninga plezanja.

POGOSTA VPRAŠANJA

Program “1 na 1” je namenjen za vse, ki si želijo svoje znanje nadgraditi na višji nivo ali se preprosto s plezanjem spoznati.

Program plezanja je prilagojen za vse stopnje plezalnih sposobnosti.

Plezalna šola se maksimalno potrudi, da do poškodb ne pride. Vedno je zraven učitelj, ki skrbi za varnost vas ali vašega otroka. Po vami so izredno debele in mehke blazine. Pri plezanju na višjih in zahtevnejših stenah je vedno zraven prisoten učitelj. Brez skrbi torej, ste v dobrih rokah 🙂

Plezanje je odlična izbira za rekreacijo. Razvijamo tako gibljivost, moč ter vzdržljivost, kot tudi vztrajnost in reševanje problemov. Hkrati pa je to odličen način, da sprostimo glavo od vsakodnevnega stresa ter malce preklopimo okolje.

Plačilo za Plezalno šolo se izvede vnaprej, izberete željeni program ter izpolnite prijavnico.

Pri programu 1 na 1 se za termine in urnike dogovarjate sproti s svojim plezalnim učiteljem.

Sprejemamo spletna kartična plačila ter plačilo preko TRR.

Kaj pravijo o nas stranke?

"Na svoji, skoraj desetletje in pol dolgi, plezalni poti sem imel možnost sodelovanja z večjim številom TOP slovenskih trenerjev športnega plezanja.
Iskreno rečeno mi je med drugim, poleg mojega očeta najbolj v spominu ostal g. Borut, ki je vodil slovensko mladinsko reprezentanco in mi je takrat prvič dal možnost se preizkusiti z dandanes najboljšimi na svetu.
Pod njegovim okriljem sem dobil drugačen pogled na način treninga in disciplino v športu. Podal mi je poseben pogled in spremenil moj način treninga skozi komunikacijo in predanostjo, ki večina trenerjev ne pokaže.

V meni je vzbudil željo in ogenj - saj na koncu ne šteje samo kako dober trener si, ampak tudi kako lahko trener svojega varovanca prebere in z njem komunicira - kar pa je Borutova " As karta v rokavu«. Otroka, najstnika zmotivira in mu vzbudi željo po plezanju.
Iskrene rečeno lahko ga priporočam vsakemu začetnemu plezalcu in tudi bolj naprednemu, ker vem da to počne iz ljubezni do samega športa in užitka, ko vidi svoje varovance nasmejane - ne glede na popolno zmago ali poraz."
Lan
Plezalec, 20 let