ABECEDA PLEZANJA

Plezalnasola.si

plezalna sola otroci-min

Imate za nas kakšno vprašanje? Kontaktirajte nas

Program za otroke 7-9 let

PLEZALNA ŠOLA ZA OTROKE 7-9 LET

Vadbe pri programu Abeceda Plezanja so prilagojene otrokom, kjer se spoznavajo s samo tehniko plezanja.

Vadbe so sestavljene tako, da se otroci učijo plezati najprej na nizkih plezalnih stenah, nato pa počasi višje, kjer se učijo tudi vrvne tehnike in plezanje v naravi.

Ko otrok osvoji osnovne zadeve potem postopoma stopnjujemo težavnost, da lahko konstantno napreduje.

Vadba je individualno prilagojena posamezniku.
Njihov napredek spremljamo tako na področju plezalnega znanja, kot tudi krepitvi otrokovih plezalno-gibalnih spretnosti.

Plezanje velja za gibanje kjer razvijamo moč, koncentracijo in premagovanje novih gibalnih situacij.

POGOSTA VPRAŠANJA

Program “Abeceda Plezanja” je namenjen za otroke od 7-9 leta starosti. Program plezanja je prilagojen za vse stopnje plezalnih sposobnosti.

Plezalna šola se maksimalno potrudi, da do poškodb ne pride. Vedno je zraven učitelj, ki skrbi za varnost vašega otroka ter spodaj so izredno debele in mehke blazine. Majhnih otrok nikoli ne pustimo plezati samih na višjih in zahtevnejših stenah, saj se še učijo. Brez skrbi torej, vaš otrok je v dobrih rokah 🙂

Plezanje je za otroka odlična izbira. Ne le, da je plezanje odlična športna rekreacija, temveč se otrok pri plezanju tudi psiho-fizično razvija. Tako gibljivost, moč ter vzdržljivost, kot tudi vztrajnost in reševanje problemov.

Plačilo za Plezalno šolo se izvede vnaprej, izberete željeni program, izpolnite prijavnico in željeni termin. Nato dobite dodatne informacije glede samega plezanja, šole in urnika.

Sprejemamo spletna kartična plačila ter plačilo preko TRR.

Kaj pravijo o nas stranke?

Borut je zelo dober trener. Dolgočasne trening zna spremeniti v zelo zabavne in smešne prigode. Na tekmah pa iz živčne katastrofe zna preklopiti na mirno plezanje, v katerem uživam. To mi je pri njemu zelo všeč.
Lara
9-letna plezalka