PLEZALČEK MALČEK

Plezalnasola.si

plezalna sola otroci-min

Imate za nas kakšno vprašanje? Kontaktirajte nas

Program za otroke 4-6 let

PLEZALNA ŠOLA ZA OTROKE 4-6 LET

Tako kot hoja je tudi plezanje elementarno gibanje.
 
Pri predšolskih otrocih ga učimo skozi igro; tako na plezalni steni, kot v igricah elementarnih oblik plezalnega gibanja.
 
Spretnosti, ki jih otroci pridobijo jim pomagajo tudi v čisto običajnem življenju, npr. premagovanje strahu pred višino.
 
Pri vadbi pridobijo veščine kot so koordinacija, moč rok in zgornjega dela telesa, ki je drugače v običajnem življenju ne razvijajo.

POGOSTA VPRAŠANJA

Program “Plezalček Malček” je namenjen za otroke od 4-6 leta starosti. Program plezanja je prilagojen za vse stopnje plezalnih sposobnosti.

Plezalna šola se maksimalno potrudi, da do poškodb ne pride. Vedno je zraven učitelj, ki skrbi za varnost vašega otroka ter spodaj so izredno debele in mehke blazine. Majhnih otrok nikoli ne pustimo plezati na višjih stenah, saj se še učijo. Brez skrbi torej, vaš otrok je v dobrih rokah 🙂

Plezanje je za otroka odlična izbira. Ne le, da je plezanje odlična športna rekreacija, temveč se otrok pri plezanju tudi psiho-fizično razvija. Tako gibljivost, moč ter vzdržljivost, kot tudi vztrajnost in reševanje problemov.

Plačilo za Plezalno šolo se izvede vnaprej, izberete željeni program, izpolnite prijavnico in željeni termin. Nato dobite dodatne informacije glede samega plezanja, šole in urnika.

Sprejemamo spletna kartična plačila ter plačilo preko TRR.

Kaj pravijo o nas stranke?

Plezalno šolo priporočam vsem - začetnikom in naprednim plezalcem. Odličen način kako učijo, po korakih, prilagojene vaje glede na to, kar vam gre najslabše, vadbe za doma in tudi vzdušje med samim treningom je sproščeno in nasmejano. Priporočam!
Domen
Rekreativni plezalec, 25 let