O NAS

PLEZALNASOLA.SI

play.png

"Če ne veste kje in kako začeti, izberite plezalno šolo."

- Marko, 34

učimo že 25 let

Ustvarjamo nove plezalce - že od leta 2000.

Plezalna šola je šola z dolgoletno tradicijo, ki sega še v ’90 leta. Leta 2000 je začela s svojim delovanjem pod imenom športno društvo Triumf.

Skupaj z mladimi in starejšimi nadobudneži smo ustvarili veliko število (novih) mladih plezalcev, s katerimi se še dandanes srečujemo po plezališčih in v dvoranah.

Vemo, da je vsak posameznik drugačen, nekdo se boji višine, drug morda prepočasnega napredka.

Izkušnje, ki smo jih skozi leta pridobivali tako od popolnih začetnikov do vrhunskih tekmovalcev na svetovni ravni, nam omogočajo, da plezanje prilagodimo res vsakemu posebej. Od 5-letnega plezalčka do 50-letnega re(kre)aktivca.

Plezalna šola z veseljem vzame pod svoje okrilje vsakega nadobudnega novega plezalca, tako tiste, ki šele komaj hodijo in vam (staršem) delajo sive lase, ko plezajo takorekoč po vsaki vertikali in pa tudi »re (kre) aktivce«, ki vas ta zvrst gibanja v vertikali zanima.

Naša naloga in želja je, da vas s plezanjem navdušimo in vam pokažemo način športnega življenja – tako v smislu rekreacije kot tudi preživljanja aktivnega dopusta kamorkoli se že odpravite.

Zagotovo prava izbira

Še niste prepričani?

Plezalna šola je idealna izbira za vse plezalce in rekreativce, ki želijo osvojiti več vrhov in ciljev. Splezajte na nov nivo skupaj s Plezalno šolo.

Za vse starosti.

Ne glede na starost ste dobrodošli v Plezalni šoli. Smo kot igra Enka; 1-99 let.

Za vse nivoje znanja.

Od popolnega začetnika do vrhunskih tekmovalcev. Za vas najdemo program.

365 dni v letu.

Zima ali poletje, mi smo tu za vas. Od plezanja v zaprtih prostorih do poletnih kempov.

POGOSTA VPRAŠANJA

Plezanje je odličen način rekreacije, druženja ali pa vrhunskega športa.

Vsak se v plezanju najde malce drugače, nekateri to vidijo kot način sprostitve, odklopa glave od vsakodnevnega stresa, drugi pa kot način osvajanja novih vrhov in ciljev.

Plezanje je primerno za vse starosti in spole. Ne glede na vaše fizične sposobnosti ali plezalno znanje je plezanje v Plezalni šoli odlična izbira.

Plezalna šola se maksimalno potrudi, da do poškodb ne pride. Vedno je zraven učitelj, ki skrbi za varnost vas ali vašega otroka. Po vami so izredno debele in mehke blazine. Pri plezanju na višjih in zahtevnejših stenah je vedno zraven prisoten učitelj. Brez skrbi torej, ste v dobrih rokah 🙂

Plezanje je odlična izbira za rekreacijo. Razvijamo tako gibljivost, moč ter vzdržljivost, kot tudi vztrajnost in reševanje problemov. Hkrati pa je to odličen način, da sprostimo glavo od vsakodnevnega stresa ter malce preklopimo okolje.

Plačilo za Plezalno šolo se izvede vnaprej, izberete željeni program, izpolnite prijavnico in željeni termin. Nato dobite dodatne informacije glede samega plezanja, šole in urnika.

Sprejemamo spletna kartična plačila ter plačilo preko TRR.

pexels-photo-303040.jpeg
Kaj pravijo naše stranke?
"Na svoji, skoraj desetletje in pol dolgi, plezalni poti sem imel možnost sodelovanja z večjim številom TOP slovenskih trenerjev športnega plezanja.

Iskreno rečeno mi je med drugim, poleg mojega očeta najbolj v spominu ostal g. Borut, ki je vodil slovensko mladinsko reprezentanco in mi je takrat prvič dal možnost se preizkusiti z dandanes najboljšimi na svetu.
Pod njegovim okriljem sem dobil drugačen pogled na način treninga in disciplino v športu. Podal mi je poseben pogled in spremenil moj način treninga skozi komunikacijo in predanostjo, ki večina trenerjev ne pokaže.

V meni je vzbudil željo in ogenj - saj na koncu ne šteje samo kako dober trener si, ampak tudi kako lahko trener svojega varovanca prebere in z njem komunicira - kar pa je Borutova " As karta v rokavu«. Otroka, najstnika zmotivira in mu vzbudi željo po plezanju.

Iskrene rečeno lahko ga priporočam vsakemu začetnemu plezalcu in tudi bolj naprednemu, ker vem da to počne iz ljubezni do samega športa in užitka, ko vidi svoje varovance nasmejane - ne glede na popolno zmago ali poraz."
Lan
Profesionalni plezalec, 20 let.
17.jpg
climbing-wall-wikimedia-commons.png
Si ready na novo dogodivščino v svojem življenju?

Telefon

041 426 188

E-mail

info@plezalnasola.si

Lokacija

Supernova Ljubljana - Rudnik
Jurčkova cesta 223
Balvanska stena Spodmol