DRUŽINSKA VADBA

Plezalnasola.si

plezalna sola otroci-min

Imate za nas kakšno vprašanje? Kontaktirajte nas

Program za starše in otroke skupaj

PLEZALNA ŠOLA ZA STARŠE IN OTROKE

Kot starši ste pred dilemo kaj početi ko otroka oddate na vadbo. Idej po nekaj obiskih
zmanjka in ostane samo še brezkoristno zabijanje časa na telefonu.
 
Zakaj ne bi nekaj
koristnega tudi vi naredili zase.
Ponujamo vam družinsko plezalno vadbo, seveda s trenerjem, ki bo skrbel samo za vas.

Obljubljamo vam, da vas bomo poskušali navdušiti za plezanje tako kot vašega malčka.

POGOSTA VPRAŠANJA

Program “Družinska vadba” je namenjen za starše in otroke, ki želijo biti aktivni. Program plezanja je prilagojen za vse stopnje plezalnih sposobnosti.

Plezalna šola se maksimalno potrudi, da do poškodb ne pride. Vedno je zraven učitelj, ki skrbi za varnost vas in vašega otroka ter spodaj so izredno debele in mehke blazine. Majhnih otrok nikoli ne pustimo plezati na višjih stenah, saj se še učijo. Brez skrbi torej, vi in vaš otrok ste v dobrih rokah 🙂

Plezanje je za otroka odlična izbira. Ne le, da je plezanje odlična športna rekreacija, temveč se otrok pri plezanju tudi psiho-fizično razvija. Tako gibljivost, moč ter vzdržljivost, kot tudi vztrajnost in reševanje problemov. Pri odraslih pravtako – krepite lahko moč, vzdržljivost ter ste aktivni medtem, ko čakate otroka.

Plačilo za Plezalno šolo se izvede vnaprej, izberete željeni program, izpolnite prijavnico in željeni termin. Nato dobite dodatne informacije glede samega plezanja, šole in urnika.

Sprejemamo spletna kartična plačila ter plačilo preko TRR.

Kaj pravijo o nas stranke?

Plezalno šolo priporočam vsem - začetnikom in naprednim plezalcem. Odličen način kako učijo, po korakih, prilagojene vaje glede na to, kar vam gre najslabše, vadbe za doma in tudi vzdušje med samim treningom je sproščeno in nasmejano. Priporočam!
Domen
Rekreativni plezalec, 25 let