RE (KRE) AKTIVEC

Plezalnasola.si

plezalna sola plezanje 2-min

Imate za nas kakšno vprašanje? Kontaktirajte nas

Program za vse med 16-99 let

PLEZALNA ŠOLA ZA ODRASLE IN MLADOSTNIKE

Si želiš plezati pa se nisi nikoli imel poguma, da bi se tega gibanja naučil?

Pridruži se nam in spoznal boš prekrasno odvisnost od obiskovanja narave na čisto nov način. Gibanje v vertikali te zasvoji in postane tvoj način življenja. Ni lepšega, ko se s prijateljem odpraviš v plezališče in si oborožen s plezalnim znanjem, da to počneš varno. No poskrbeli bomo tudi, da po vsakem končanem treningu tvoje telo postane močnejše in postaneš rekreativec REAKTIVEC.

POGOSTA VPRAŠANJA

Program “Re (kre) aktivec” je namenjen za vse od 16-99 leta starosti. Program plezanja je prilagojen za vse stopnje plezalnih sposobnosti.

Plezalna šola se maksimalno potrudi, da do poškodb ne pride. Vedno je zraven učitelj, ki skrbi za varnost vas ali vašega otroka. Po vami so izredno debele in mehke blazine. Pri plezanju na višjih in zahtevnejših stenah je vedno zraven prisoten učitelj. Brez skrbi torej, ste v dobrih rokah 🙂

Plezanje je odlična izbira za rekreacijo. Razvijamo tako gibljivost, moč ter vzdržljivost, kot tudi vztrajnost in reševanje problemov. Hkrati pa je to odličen način, da sprostimo glavo od vsakodnevnega stresa ter malce preklopimo okolje.

Plačilo za Plezalno šolo se izvede vnaprej, izberete željeni program, izpolnite prijavnico in željeni termin. Nato dobite dodatne informacije glede samega plezanja, šole in urnika.

Sprejemamo spletna kartična plačila ter plačilo preko TRR.

Kaj pravijo o nas stranke?

"Na svoji, skoraj desetletje in pol dolgi, plezalni poti sem imel možnost sodelovanja z večjim številom TOP slovenskih trenerjev športnega plezanja.
Iskreno rečeno mi je med drugim, poleg mojega očeta najbolj v spominu ostal g. Borut, ki je vodil slovensko mladinsko reprezentanco in mi je takrat prvič dal možnost se preizkusiti z dandanes najboljšimi na svetu.
Pod njegovim okriljem sem dobil drugačen pogled na način treninga in disciplino v športu. Podal mi je poseben pogled in spremenil moj način treninga skozi komunikacijo in predanostjo, ki večina trenerjev ne pokaže.

V meni je vzbudil željo in ogenj - saj na koncu ne šteje samo kako dober trener si, ampak tudi kako lahko trener svojega varovanca prebere in z njem komunicira - kar pa je Borutova " As karta v rokavu«. Otroka, najstnika zmotivira in mu vzbudi željo po plezanju.
Iskrene rečeno lahko ga priporočam vsakemu začetnemu plezalcu in tudi bolj naprednemu, ker vem da to počne iz ljubezni do samega športa in užitka, ko vidi svoje varovance nasmejane - ne glede na popolno zmago ali poraz."
Lan
Plezalec, 20 let