WANNABE PLEZALEC

Plezalnasola.si

plezalna sola plezanje 3-min

Imate za nas kakšno vprašanje? Kontaktirajte nas

Program za otroke 10-15 let

PLEZALNA ŠOLA ZA OTROKE 10-15 LET

Vsi otroci si ne želijo postati vrhunski športniki.
Veliko jih preprosto uživa v gibanju, igri v športu ter premagovanju novih ovir.

V tej skupini se otroci pripravljajo na samostojno pot plezalca, ki si upa na varen način z  vrstniki preživljati trenutke, ki jih ponuja plezanje v naravi.

Seveda bomo poskrbeli, da bodo na koncu tudi močnejši, bolj gibljivi in spretni.

Program Wannabe Plezalec zajema vse tehnike plezanja, katere vašega otroka postopoma, varno, učimo.

Da ne pozabimo sklepanje novih prijateljstev znotraj skupin –  je neprecenljiv spomin vsakega najstnika.

POGOSTA VPRAŠANJA

Program “Wannabe Plezalec” je namenjen za otroke od 10-15 leta starosti. Program plezanja je prilagojen za vse stopnje plezalnih sposobnosti.

Plezalna šola se maksimalno potrudi, da do poškodb ne pride. Vedno je zraven učitelj, ki skrbi za varnost vašega otroka ter spodaj so izredno debele in mehke blazine. Vaših otrok nikoli ne pustimo plezati samih na višjih in zahtevnejših stenah, saj se še učijo. Brez skrbi torej, vaš otrok je v dobrih rokah 🙂

Plezanje je za otroka odlična izbira. Ne le, da je plezanje odlična športna rekreacija, temveč se otrok pri plezanju tudi psiho-fizično razvija. Tako gibljivost, moč ter vzdržljivost, kot tudi vztrajnost in reševanje problemov. Hkrati pa je to odličen način za socializacijo otroka in spoznavanje prijateljev.

Plačilo za Plezalno šolo se izvede vnaprej, izberete željeni program, izpolnite prijavnico in željeni termin. Nato dobite dodatne informacije glede samega plezanja, šole in urnika.

Sprejemamo spletna kartična plačila ter plačilo preko TRR.

Kaj pravijo o nas stranke?

"Borut je super trener iz več razlogov. Je potrpežljiv, zabaven in zna plezalca motivirati in umiriti. Kar mi je pri njemu všeč, da se zna prilagoditi plezalcu. Na tekmah obvlada preklop med slabo voljo in mislimi, ter uživanjem v plezanju."
Tia
11-letna plezalka