Začetni tečaj samostojnega plezanja v naravnih stenah

Plezalnasola.si

image00006 (1)

Imate za nas kakšno vprašanje? Kontaktirajte nas

Začetni tečaj samostojnega plezanja v naravnih stenah

Ste si kdaj zaželeli, da bi lahko preplezali visoke stene, ki vam jemljejo dih. Začetni tečaj skalnega plezanja je vaša priložnost, da naučite veščin za varno plezanje. V okviru programa bodo naše dejavnosti potekale tako na umetnih kot naravnih stenah. 

Vsebina tečaja:

  • Teoretična predavanja (Trgovina Višinska baza – Ljubljana Vič)
  • Vaje vrvne tehnike (Spodmol – Supernova Rudnik)
  • Vaje za uporabo vrvne tehnike v naravi (obisk naravnih plezališč)

Po opravljenem tečaju sledi izpit, na katerem tečajniki prikažejo znanje vrvne in plezalne tehnike za samostojno plezanje v naravi.

Za kaj več informacij nam pišite na info@plezalnasola.si. S tečajem začnemo  februarja. Cena tečaja je 250,00 € (*v ceni niso vključeni prevozi na lokacije v naravnih stenah)

Torek  18:00 – 21:00 (Spodmol) + plezanje 1 ura

Četrtek 17:00 – 19:00 (predavanja) Višinska baza

POGOSTA VPRAŠANJA

Začetni tečaj plezanja je namejen vsem plezalnim navdušencem, ki želijo prestopiti prag plezalnih dvoran in spoznati čare tega avanturističnega načina življenja tudi v naravnih stenah. Po opravljenem izpitu SAMOSTOJNI PLEZALEC ZAČETNIK lahko samostojno plezate v enoraztežajnih skalnih smereh. Starostni pogoj za udeležbo na tečaju je 15 let.

Plezalna šola se maksimalno potrudi, da do poškodb ne pride. Vedno je zraven učitelj, ki skrbi za varnost vašega otroka ter spodaj so izredno debele in mehke blazine. Vaših otrok nikoli ne pustimo plezati samih na višjih in zahtevnejših stenah, saj se še učijo. Brez skrbi torej, vaš otrok je v dobrih rokah 🙂

Plezanje je za otroka odlična izbira. Ne le, da je plezanje odlična športna rekreacija, temveč se otrok pri plezanju tudi psiho-fizično razvija. Tako gibljivost, moč ter vzdržljivost, kot tudi vztrajnost in reševanje problemov. Hkrati pa je to odličen način za socializacijo otroka in spoznavanje prijateljev.

Plačilo za Plezalno šolo se izvede vnaprej, izberete željeni program, izpolnite prijavnico in željeni termin. Nato dobite dodatne informacije glede samega plezanja, šole in urnika.

Sprejemamo spletna kartična plačila ter plačilo preko TRR.

Kaj pravijo o nas stranke?

"Borut je super trener iz več razlogov. Je potrpežljiv, zabaven in zna plezalca motivirati in umiriti. Kar mi je pri njemu všeč, da se zna prilagoditi plezalcu. Na tekmah obvlada preklop med slabo voljo in mislimi, ter uživanjem v plezanju."
Tia
11-letna plezalka